headerimage

 

Proef nieuwe vraagvormen in theorie-examen A, B, AM 3-8-2017  | Algemeen
Op zaterdag 2 september houden we weer een proef in het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets. Dit keer testen we twee nieuwe vraagvormen in het examen. De proef wordt gehouden op de examenlocaties in Venlo, Leusden, Rijswijk, Zwolle, Amsterdam en Breda. Iedereen die daar een theorie-examen voor auto, motor of bromfiets aflegt, doet automatisch mee aan de proef. Het resultaat dat de kandidaat behaalt is een geldig examenresultaat.

Wat houdt de proef in?
Tijdens de proef testen we twee nieuwe vraagvormen. Dit zijn de hotspotvraag en de single-sleepvraag. Bij de hotspotvraag geeft de kandidaat antwoord op een examenvraag door het aantikken van een afbeelding, bijvoorbeeld een verkeersbord of symbool. Bij de single-sleepvraag sleept de kandidaat het juiste antwoord naar een plaats in een afbeelding. Deze vraag lijkt op de sleepvraag die al in het examen zit. De inhoud van het examen blijft hetzelfde.

Waarom doen we deze proef?
Om de kwaliteit van het theorie-examen hoog te houden is het examen continu in ontwikkeling. Voordat we de twee nieuwe vraagvormen definitief kunnen toepassen in het theorie-examen testen we ze eerst in deze proef. Aan de resultaten van de proef kunnen wij zien of de nieuwe vraagsoorten de kennis van de kandidaat beter meten dan een meerkeuzevraag.

                   

 

 

 

AANBOD

Adres

 

Autorijles
Praktijkexamen
E achter B

Theorieles

Prijslijst

 

 

     seat 2

RIJSCHOOL SCHULTE

Europaweg 118
7766 AP Nieuw-Schoonebeek

Tel: 0524 542392
Mobiel: 06 52337526
info@rijschoolschulte.nl
www.rijschoolschulte.nl

                     

Logo


Webdesign: www.dvhp.nl